LeiPass inleder partnerskap med RapidLEI

Idag har LeiPass ingått ett partnerskap med RapidLEI, den främsta utfärdaren av nya LEI-koder och en ledande LOU för dataprecision.

LeiPass kommer att använda RapidLEIs ledande teknik för att lösa besvären med LEI-registrering och förnyelse, med snabba, enkla registrerings- och prenumerationsbaserade betalningsplaner.

I det officiella pressmeddelandet från RapidLEI sa Kim Andersen på LEI Pass, ”LEI representerar så många möjligheter för ökat förtroende för transaktioner, med konkret värde för bank- och betalningsindustrin. För att fullt ut förverkliga denna potential bör det vara snabbt och enkelt att registrera en LEI. Med RapidLEIs teknik är det det. Vi gör det lättare för kunderna att fokusera på vad de gör bäst medan de lämnar LEI-hanteringen åt oss. ”

Chris Hudson, direktör för Channel Sales på RapidLEI, sa: ”Vi har länge haft en vision om det värde som LEI skapar för en mängd olika användningsfall. Det är fantastiskt att samarbeta med LEI Pass eftersom de delar den här visionen och kommer att använda sina erfarenheter som erfarna entreprenörer för att utveckla det tillsammans med oss.”

Läs hela pressmeddelandet på: https://www.ubisecure.com/news-events/lei-pass-rapidlei/

Om LEI Pass

LEI Pass är en RapidLEI registreringsagent vars vision är att drastiskt förenkla processen för att ansöka om och förnya LEI. Tillsammans med RapidLEI utnyttjar LEI Pass sin teknik för att tillhandahålla en smidig, enkel och säker tjänst som resulterar i korrekta LEI-utfärdande.

Till exempel erbjuder LEI Pass prenumerationsbaserade betalningsplaner som avsevärt minskar risken för att kundernas LEI förfaller samtidigt som kundernas LEI-hantering förenklas.

Läs mer på www.leipass.se

LEI Pass LEI: 984500A8C57C9FNEE790